Titular notícies

El 23 d'ABRIL els LLIBRES CDS dels CONTESDELMON.ORG a LES RAMBLES de BARCELONA i a les LLIBRERIES!

Dimecres 20 Abril 2011


El dissabte 23 d'abril trobareu el primer i el segon llibre i disc del "Concurs de podcast - Contes del Món" a la parada de l'Associació COMSOC - Comunicació Social, situada al nº 40 de Les Rambles de Barcelona (entre Plaça Reial i la Plaça del Teatre). Són dues obres col·lectives on els infants i joves ens conten el món, un món ple de vida i sentits que es materialitza en aquest parell de reculls de 24 contes escrits, il·lustrats i enregistrats en mp3. Unes aventures que ens faciliten compartir la nostra cultura i aprendre de les altres, tant a l'aula com a casa. Us avancem les primeres pàgines del segon llibre dels Contesdelmon.org. Un material que també podeu reservar online i trobar a les nostres llibreries amigues.

 
El 2on "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" és fruit del segon "Concurs de podcast - Contes del Món" (curs 2010/11) en el què han participat 161 contes de 46 centres educatius de 39 municipis de Catalunya. Més informació en aquesta notícia. A continuació compartim les primeres planes d'aquesta publicació que té un PVP de 10 euros.
 
 
Fes-t'he amb el
teu exemplar!

 
En aquests moments trobareu la primera publicació de la iniciativa a diverses "Llibreries amigues". En unes setmanes també tindran el segon recull. El 1er "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" és fruit del primer "Concurs de podcast - Contes del Món" (curs 2009/10) en el què han participat 67 contes de 24 centres educatius de 16 pobles i fruit de la iniciativa "Dibuixa pels Contes del Món" en la què han participat 24 grups classe de 8 centres educatius de L'Hospitalet de Llobregat. sant jordi drac conte
  Dibuix de Sílvia Ortega


Comentaris
 1. laia ( 25/04/2012 07:07:30 )
  Us escric en relació a la imatge del Drac de Sant Jordi que heu escollit per il-lustrar la vostra PUBLICITAT relativa a la diada.
  Suposo que desconeixeu que aquesta imatge pertany a l'autora Silvia Ortega, el lloc web de la qual és:
  www.silviailustracion.blogspot.com.es
  Us demano, en nom d'ella, que o bé enretireu la imatge o bé inseriu el seu nom a peu de foto per fer constar la seva autoria.
  Gràcies,

  Laia Codina
  (il-lustradora)
 2. silvia ( 24/04/2012 09:09:50 )
  Deberíais retirar la imagen del dragón que ilustra esta entrada porque lo habéis cogido sin permiso de la autora, Silvia Ortega o como mínimo reseñar que la imagen es obra suya. Gracias.
  www.silviailustracion.blogspot.com
 3. Rafel ( 21/04/2011 01:01:42 )
  Felicitats per la nova edició del concurs i per la publicació del nou llibre. AJuda molt a motivar l'alumnat. Mestre del CEIP Elcano de Castelló de la Plana
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies