Titular notícies

En VÍDEO les IV JORNADES de la XARXA D'ESCOLES COMPROMESES amb el MÓN

Dilluns 21 Març 2011


El dissabte 21 i el diumenge 22 de febrer l'equip de COMSOC - Comunicació Social va participar en les IV Jornades de la Xarxa d'Escoles Compromeses amb el Món (XECMón) compartint l'experiència
del "Concurs de podcast - Contes del Món". Ara la XECMón publica un video -produït per Quepo- que pretén sintetitzar els materials posats en comú. Una de les conclusions és: cal treballar l'Educació pel Desenvolupament amb les noves tecnologies i teixir una xarxa resistent entre tots els actors implicats. Aquí us mostrem un resum  audiovisual del que van ser les IV Jornades, un espai per a la reflexió i la projecció pedagògica.


xecmon La Xaxa d'Escoles Compromeses amb el Món (XECMón) és un espai de comunicació, d'intercanvi d’experiències i de coneixement entre centres educatius de tota mena, ong i administració en temes d’educació pel desenvolupament, cooperació, solidaritat, pau i drets humans.

Amb les IV Jornades titulades "Compartim eines en una societat canviant!" la XECMón facilita un espai de trobada i reflexió per a diferents agents socials implicats en l'Educació per al Desenvolupament, Pau, Drets Humans, Solidaritat i Cooperació Internacional. Des de COMSOC - Comunicació Social vam poder compartir l'experiència del "Concurs de podcast - Contes del Món" com a mostra de propostes concretes que es poden desenvolupar a l'aula tot utilitzant les noves tecnologies de la comunicació. Podeu consultar la fitxa dels Contesdelmon.org que hem creat per a la XECMón.

Així doncs, en les IV Jornades de la Xarxa d'Escoles Compromeses amb el Món es va fer palès la importància de les noves tecnologies en una societat que canvia de manera flagrant i que treballar cooperativament és una eina clau per a constituir una xarxa forta on el coneixement es socialitza. Podeu consultar els Power Points (PPS) dels tots els ponents convidats i visionar el següent video: 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies