Titular notícies

IMAGEN EN ACCIÓN a la MOSTRA del CATÀLEG d'ACCIONS de SENSIBILITZACIÓ de la DIPUTACIÓ de BARCELONA

Divendres 4 Març 2011


Del dilluns 21 al divendres 25 de febrer les "Diades dels Contes del Món" han estat presents en la Mostra del Catàleg d'accions de sensibilització 2011 de la Diputació de Barcelona. Durant tota la setmana l'equip de COMSOC - Comunicació Social ha explicat als visitants aquesta iniciativa d'animació que s'emmarca en el "Concurs de podcast - Contes del Món" i que compta amb l'empenta de contacontes de l'AMAPEI i el grup Ara va de bo. Gràcies a la col·laboració d'Imagen en Acción (IeA) podem compartir material fotogràfic sobre la mostra. Alberto González ha capturat les instantànies.


imagen en accion Gràcies a la col·laboració d'Imagen en Acción (IEA), i més concretament a Alberto González, us podem mostrar una sèrie de fotografies sobre la mostra de la DIBA.

Imagen en acción és una ONG espanyola estructurada a manera d'agència de fotografia sense ànim de lucre. Està especialitzada en la cobertura fotogràfica d'esdeveniments i activitats d'ONGs i reportatges per a sensibilització. Imagen en acción funciona gràcies a la col·laboració altruista de fotògrafs professionals i aficionats. El seu fi últim és millorar la visibilitat d'ONGs i col·lectius del tercer sector.


La darrera setmana de febrer ha estat de ressò per a les "Diades del Contes del Món". Una proposta que ja coneixen moltes escoles i instituts gràcies a l'haver participat en el "Concurs de podcast - Contes del Món". Estem contents de les trobades que hem tingut amb les persones que s'han apropat a la Mostra del Catàleg d'accions de sensibilització de la Diputació de Barcelona. Persones que s'han interessat per la nova proposta i que amplien les Diades ja programades.

Dimarts 22 de febrer vam comptar amb la col·laboració d'Oriol Canals, animador de l'AMAPEI - Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils, que ens va fer un tast dels que és una "Diada dels Contes del Món". La mostra es va convertir en una festa on vam contar contes i cantar cançons.

mostra cataleg sensibilitzacio mostra cataleg sensibilitzacio

Recordeu que les escoles, instituts, bibloteques, centres cívics, ajuntaments,... que ho desitgin poden organitzar una "Diada dels Contes del Món" on animadors professionals explicaran contes participants en el "Concurs de podcast - Contes del Món". Històries d'aquí i d'allà que ens transmeten valors humans universals i que ens fan conèixer les realitats culturals d'altres indrets a través de la veu d'infants i joves. I si esteu a la província de Barcelona gaudireu de la subvenció del 50% del cost. Trobareu més detalls en aquesta notícia.

damia caro contes del mon mostra cataleg sensibilitzacio

Clica aquí per veure l'àlbum de les Diades a la Mostra!
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies