Titular notícies

Les DIADES dels CONTES del MÓN a la MOSTRA del CATÀLEG d'ACCIONS de SENSIBILITZACIÓ de la DIPUTACIÓ de BARCELONA

Divendres 18 Febrer 2011


La setmana del 21 de febrer es celebra la Mostra del "Catàleg d'accions de sensibilització per als ajuntaments 2011" que organitza la Diputació de Barcelona. Serà al Recinte de l'Escola Industrial, a la Sala noble de l'Edifici del Rellotge situat al c/ Urgell nº 187 de Barcelona. Del dilluns 21 al divendres 25 de febrer hi trobareu l'estand de les "Diades dels Contes del Món" que l'Associació COMSOC - Comunicació Social organitza amb la col·laboració de l'AMAPEI - Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils i el grup Ara va de bo. A més, el dimarts 22 de febrer a les 12'30h l'Oriol Canals ens presentarà en viu i en directe el què podrem sentir en una Diada! Apropa-t'hi, t'ho passaràs bé!

La Diputació de Barcelona organitza la Mostra del "Catàleg d'ofertes d'accions de sensibilització per als ajuntament 2011". Es tracta d'un catàleg on s'hi recullen un conjunt d'accions de sensibilització ciutadana i educació per al desenvolupament en diferents formats i continguts. En aquest espai, les organitzacions donarem a conèixer les propostes del Catàleg. Per aquest motiu l'equip de COMSOC - Comunicació Social, impulsora del "Concurs de podcast - Contes del Món" hi tindrem un estand on exposarem i explicarem als visitants les "Diades del Contes del Món" integrades al catàleg de la Diputació de Barcelona.
diades contes del mon
 
oriol canals Les escoles, instituts, bibloteques, centres cívics, ajuntaments,... que ho desitgin poden organitzar una "Diada dels Contes del Món" on animadors professionals explicaran contes participants en el "Concurs de podcast - Contes del Món. Històries d'aquí i d'allà que ens transmeten valors humans universals i que ens fan conèixer les realitats culturals d'altres indrets a través de la veu d'infants i joves. I si esteu a la província de Barcelona gaudireu de la subvenció del 50% del cost. Trobareu més detalls en aquesta notícia.

Però per tenir més informació no dubteu en passar-vos per la Mostra que tindrà lloc del 21 al 25 de febrer, de 9 a 18h, al Recinte de l'Escola Industrial, a la Sala noble de l'Edifici del Rellotge (c/ Urgell nº 187 de Barcelona). I recorda que el dimarts 22 a les 12'30h, comptarem amb l'animació d'Oriol Canals que ens farà una prèvia del que és una Diada.


Comentaris
 1. Raquel Bosch ( 23/02/2011 09:09:50 )
  Bon dia!
  Sóc la Cap d'estudis de l'Escola Sant Miquel d'Ascó. El nostre claustre va trobar interessant fer una activitat dins del nostre Pla Lector dedicat als contes del Món.

  Podríem comptar amb un animador a la lectura al nostre centre?
  Som de la província de Tarragona.
  Com ho podem demanar?
  Quin seria el preu?
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies