Titular notícies

JA PODEU VOTAR els CONTES del MÓN PARTICIPANTS en el SEGON CONCURS de PODCAST!

Dilluns 20 Desembre 2010


Ha arribat la setmana de la votació online! A partir d'avui dilluns 20 i fins al divendres 24 de desembre podeu votar els contes que us semblin més interessants del segon "Concurs de podcast - Contes del Món". Podeu efectuar les vostres votacions a través de l'apartat "Vota" de la nostra pàgina web. Els 50 contes més votats pels internautes passaran a mans del jurat, qui triarà els 24 contes finalistes que publicarem en el segon "Llibre i disc dels Contes del Món". Voteu, teniu una setmana!


Ja hem rebut tots els vostres contes. I ara ha arribat el moment de votar! D'acord amb les II Bases del Concurs de podcast - Contes del Món un cop acabat el termini de presentació dels vostres treballs, s'enceta la setmana de la votació online. Des del dilluns 20 de desembre del 2010 fins al divendres 24 podeu votar els contes que més us agradin. Ho podeu fer a través de l'apartat "Vota" de la nostra pàgina web. Els internautes triareu 50 podcast. Els donarem a conèixer la setmana del 27 de desembre.

La votació popular online és lliure i es pot fer a múltiples contes. Ara bé, tans sols es podrà votar una vegada pel mateix podcast i en cas d'identificar votacions repetides d'un mateix subjecte només es comptabilitzaran com un vot. Dels 50 contes més votats un jurat format per professionals de la ràdio i representats d'ONL (Organitzacions No Lucratives) resoldran els 24 contes finals que es publicaran al 2011 en el segon "Llibre i disc del Concurs de podcast – Contes del Món”!

Recordeu que per palpar els 24 contes finalistes del primer concurs podeu adquirir el vostre exemplar del "Llibre i disc dels Contes del Món" fent la
reserva online o a les nostres "Llibreries amigues". I ara que s'acosta Nadal què millor que regalar cultura!

Des de l'Associació
COMSOC - Comunicació Social volem agraïr la bona rebuda que ha tingut aquesta segona edició del "Concurs de podcast - Contes del Món" i us convidem ara a votar online.
vota


Més sobre...: setmana , votacio , online , vot , vota , 20 , desembre , 24 , contes , conte , internautes , jurat
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies