Titular notícies

Amb TOTS VOSTÈS el JURAT del 2on CONCURS de PODCAST - CONTES del MÓN

Diumenge 26 Desembre 2010


Us presentem els membres del jurat que decidiran quins són els 24 contes finalistes del segon "Concurs de podcast - Contes del Món". Com sabeu, les obres escollides formaran part del segon "Llibre i disc dels Contes del Món", una obra col·lectiva on hi podreu llegir, veure i escoltar contes arrelats als pobles de la Terra. Els sis membres del jurat faran una tria entre els 50 podcasts més votats pels internautes durant la setmana de votació popular online que va finalitzar el divendres 24 de desembre. Voleu saber qui forma el jurat? Continua llegint!


Una vegada finalitzada la setmana de votació popular online, el jurat escollirà els 24 contes finalistes entre els 50 més votats pels internautes. Les obres finalistes es publicaran en el segon "Llibre i disc dels Contes del Món", premi del concurs que podreu palpar al 2011.
El jurat està format per professionals del món de la comunicació i representats d'entitats no lucratives (ONL). Aquests són els membres del jurat:

- Cinto Niqui: director del programa "L'altra ràdio" de Ràdio 4.
- Cristina Pitarque: locutora del "Nines Russes" de Ràdio Ciutat de Badalona.
- Josep Cabayol: president de SICOM - Solidaritat i Comunicació.
- Maria Navarrete: presidenta de l'AMAPEI - Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils.
- Martí Boneta: Tècnic Docent de la Subdirecció General de Llengües i Entorn del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.
- Montse Redón: coordinadora de l'àrea social de Fundació Tot Raval.
jurat contes del mon

Per anar fent boca, mentre el jurat delibera i resol abans d'acabar l'any 2010, recordeu que podeu adquirir el vostre exemplar del primer "Llibre i disc dels Contes del Món" a través de la reserva online i a les nostres "Llibreries amigues". La millor manera de llegir, veure i escoltar contes d'infants i joves que ens fan conèixer món.

Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social volem agraïr la complicitat i l'entusiasme compartit per les persones que actuaran com a membres del jurat. Moltes gràcies i bona aventura!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies