Titular notícies

ESPAVILA'T! TENS 10 DIES per PARTICIPAR en el 2on CONCURS CONTESDELMON.ORG

Dimecres 1 Desembre 2010


Com us vam avançar fa uns dies en aquesta notícia, d'acord amb les
bases del segon "Concurs de podcast - Contes del Món", el divendres 10 de desembre del 2010 és el darrer dia per enviar els vostres contes enregistrats en mp3 i il·lustrats. Tan sols us queden 10 dies! Així que cal que us afanyeu si voleu participar en el concurs que posa les noves tecnologies de la comunicació al servei de la cultura popular de tradició oral. Recordeu que les vostres obres sonores s'emetran a les "Ràdios amigues" i si formeu part dels 24 contes finalistes, us podreu llegir i escoltar en el segon "Llibre i disc dels Contesdelmon.org".


Si necessiteu inspiració -o suport tècnic- per enregistrar el vostre conte podeu adreçar-vos a "Escoltar", on hi trobareu els "Contes de mostra", fets per animadors i contacontes de l'AMAPEI i del grup Ara va de bo, i els "Contes participants" del primer concurs. Tots ells us poden servir de referència. Al "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" podreu palpar amb les vostres mans els 24 contes finalistes de la passada edició. El podeu reservar online o adquirir a les nostres "Llibreries amigues".

Aprofitem per recordar-vos que heu d'enviar el podcast, el text i el dibuix sota el mateix títol. L'àudio del conte en format ".mp3", el text en ".doc" i el dibuix en ".jpg". Ho heu d'enviar a través del "Formulari de participació". En el cas concret de la il·lustració, a més, heu d'enviar l'original per correu postal a Ràdio L'Hospitalet (Plaça de Francesc Macià i Llussà, 25-29. 08902 L’Hospitalet) a nom de Damià Caro (Món Obert).

Sou 110 centres educatius de 66 municipis d'arreu de Catalunya que ja podeu participar en aquesta iniciativa que potencia els contes com a element cultural que compartim tots els pobles de la Terra, i que combina la modernitat d'internet amb les ancestrals històries populars transmeses oralment. En aquesta edició esperem un munt de contes que ens ajudaran a enriquir encara més la cultura popular de tradició oral. Històries d'aquí i d'allà que ens demostren la rica diversitat cultural que conviu a les escoles i instituts de casa nostra.


Veure Contes del Món 2a edició en un mapa més gran

Recordeu
també que un cop tancat el període de presentació dels vostres contes s'iniciaran les votacions online, del dilluns 13 al divendres 17 de desembre. D'aquí sortiran els 50 contes que enviarem al jurat, format per professionals de la ràdio i representats d'organitzacions no lucratives (ONL), qui decidirà els 24 contes finalistes.

Procureu no esperar fins al darrer dia per compartir els vostres conte del món: el divendres 10 de desembre del 2010!!


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies