Titular notícies

A la CASA de los CUENTOS de BARCELONA TROBARÀS el LLIBRE i DISC dels CONTESDELMON.ORG

Dimarts 24 Agost 2010


Des del dijous 19 d'agost "
La Casa de los Cuentos", situada a la vila de Gràcia (Barcelona), posa a la vostra disposició exemplars del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org". Un material que podeu adquirir físicament a la botiga i reservar online. Numancia Rojas, narradora de contes i fundadora de la casa, dirigeix des de l'any 2000 aquest espai en el què ofereix de manera permanent tallers relacionats amb la narració oral de contes i compta amb una llibreria especialitzada en contes, mites i llegendes per a totes les edats. Segons ens diuen, és la primera llibreria de tot l'Estat espanyol amb aquesta especialitat.


La Casa de los Cuentos està al c/ Ramón y Cajal nº 35 de Gràcia (Barcelona).

Més informació sobre l'espai i els seus horaris a
http://www.lacasadeloscuentos.info

foto casa cuentos

Us destaquem també una entrevista a Numancia Rojas, coordinadora de La Casa dels Contes, publicada a El Periódico de Catalunya i un recent vídeo de Barcelona TV sobre la mateixa.


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies