Titular notícies

La LLIBRERIA ALGUER SET de SANT CELONI ja DISPOSA dels LLIBRES i DISCS dels CONTESDELMON.ORG

Dijous 30 Juny 2011

Des del dimecres 29 de juny la Llibreria Alguer Set de Sant Celoni (Vallès Oriental) disposa del primer i segon "Llibre i disc dels Contesdelmon.org". D'aquesta manera incrementa els punts de venda físics d'aquestes obres col·lectives d'infants i joves que podeu localitzar a les "Llibreries amigues" i "Reservar online". La Llibreria Alguer Set va obrir al setembre de l'any 2006 per ampliar l'oferta literària que hi havia en aquells moments a Sant Celoni i comarca del Baix Montseny i poder oferir un servei acurat com a llibreria generalista amb un tractament especial dels temes locals i comarcals.


La llibreria podrà atendre les demandes de les comunitats educatives que han participat i participaran en el "Concurs de podcast - Contes del Món", com és el cas de l'Escola La Tordera de Santa Maria de Palautordera que va participar amb el conte "La vergonya de la Lluna". Un dels 24 relats sonors finalistes del segon concurs que forma part del llibre i disc.

La Llibreria Alguer Set disposa de 200 metres quadrats de superfície dedicada a venda de llibres -a part del magatzem- i està situada al c/ Alguersuari nº 7 de San Celoni, molt a prop de l'estació del ferrocarril i de l'Ateneu, en un lloc amb fàcil aparcament. Són uns enamorats de tota la literatura i procuren transmetre les seves inquietuds als seus clients donant-los un tracte personal i professional. Serveixen també a Ajuntaments, Biblioteques, Col·legis i Instituts de la zona amb els descomptes habituals per aquestes institucions.
 

llibreria alguer set


Més informació sobre la Llibreria Alguer Set de Sant Celoni a la seva web!
 


Comentaris
  1. elisenda Pascual Fradera ( 22/04/2020 05:05:38 )
    Hola voldria saber si teniu un llibre que es diu Ellos Dicen
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies