Titular notícies

Els CONTES DEL MÓN a la RÀDIO del FESTIVAL ESPERANZAH!

Divendres 25 Juny 2010


Des del divendres 25 i fins al diumenge 27 de juny es celebra la tercera edició del Festival Esperanzah! al Parc Nou d'El Prat de Llobregat (Barcelona). Un festival de concerts centrat en les músiques del món que es complementa amb tallers, xerrades, degustacions, teatre, .. i fins i tot una ràdio on els moviments socials i les ONG tenen el seu espai. És precisament a Ràdio Esperanzah! on els teus contes del món s'emetran durant els tres dies!


Esperanzah! World Music Festival treballa per establir un pont real entre la música, les arts i el compromís per la mobilització de la societat civil per un món més just i sostenible. Aquest any el Festival Esperanzah! portarà a El Prat de Llobregat una mostra representativa de les millors músiques del Món de l'Estat espanyol, a més de contar amb la presència d'artistas internacionals. Així doncs, entre els artistes convidats estan: Canteca de Maco, Damba, Poutrelles Fever, Microguaga, La Kinky Beat, Ojos de Brujo, Quantic and his Combo Barbaro, Balkatalan Experience, Sam Tshabalala, El Niño de la Hipoteca, Amparo Sánchez, Pedro Guerra, Trikordeon i Selector Matanzas.

Però Esperanzah! no és només música, perquè a més del concerts hi haurà altres activitats com la Ràdio Esperanzah!,  teatre al carrer, un mercat a l'aire lliure i un “poble gastronòmic” on es podra degustar una mostra de cuines del món.

Els contes enregistrats en mp3 del primer "Concurs de podcast - Contes del Món" s'emetran durant els tres dies del Festival.
Ràdio Esperanzah! emetrà els vostres contes el divendres 25, dissabte 26 i diumenge 27 de juny entre les 15'30 i les 16'30h. A més el dissabte a les 19h faran una entrevista en directe a Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, per a parlar de la iniciativa que et convida a compartir la cultura popular de tradició oral amb l'ús de les noves tecnologies.

Els valors d'Esperanzah!

Els organitzadors d'aquest Festival tenen una declaració de principis i valors que volem compartir:
 
Esperanzah! World Music Festival i el col.lectiu d'homes i dones que treballem conjuntament per construir aquest festival, mantenim una sèrie de valors que ens ajuden a assolir la missió que proposem ja construir el món pel qual lluitem.

Lluitem per la JUSTÍCIA, i el nostre eix gira entorn a la lluita per la consecució dels Objectius del Mil·lenni, i per la construcció d'un món millor tant a escala macro com micro.

Promovem la MOBILITZACIÓ SOCIAL, a través de la participació dels ciutadans i ciutadanes i de les entitats, associacions, moviments socials i campanyes en la lluita i accions per a la transformació social cap a un món més just, concebent als subjectes i col·lectius com a motors de canvi social.

Declarem i impulsem el COMPROMÍS amb la justícia i la mobilització social, potenciant la reflexió, el debat i el coneixement crític.

Treballem a través del principi d'HORITZONTALITAT, tots els homes, dones i col·lectius tenim el mateix vot sobre les decisions que es van prenent al voltant del festival.

Creiem en la SOLIDARITAT, que ens ajuda a empatitzar amb persones o col.·ectius que es troben en situacions d'exclusió social, i que ens mou a actuar, ja implicar altres en l'acció, de posar fi a situacions d'injustícia.

Finalment, i com a conseqüència de l'anterior, busquem la COHERÈNCIA perquè la nostra capacitat de mobilització social serà més gran si les nostres accions i declaracions s'ajusten a les nostres conviccions. Esperanzah! creu en el què fa, fa el què diu i diu el què creu.

Comentaris
  1. Underce ( 27/11/2023 05:05:51 )
    Also improve blood vessels and graphic art, for your prescription medications http://levitr.mom>levitra generique hospitalier According to the Intravenous Nursing 2011 Standards of Care, when an IV solution or medication that can cause localized ischemia decreased blood flow and oxygen delivery to a specific area or localized necrosis the absence of blood flow and oxygen that results in skin and underlying tissue death at a specific area is leaked into the area surrounding the veins, it is called an extravasation
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies