Titular notícies

Per SANT JORDI, FACILITA la RESERVA del LLIBRE i DISC dels CONTESDELMON.ORG!

Dimarts 20 Abril 2010

 
Abans d'acabar el present curs escolar 2009/10 tindrem entre nosaltres una novetat editorial col·lectiva: el "Llibre i disc dels Contesdelmon.org". Per tal de facilitar la distribució del material convidem als centres educatius a compartir amb la comunitat la possibilitat de reservar un exemplar de l'obra. Quin millor dia que la Diada de Sant Jordi? El divendres 23 d'abril del 2010 us animem a dedicar un espai de la taula de llibres del centre al pòster i formulari escrit que hem preparat.
Per cert, vols veure la portada del llibre?


Per tal de facilitar la reserva del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" l'
Editorial Estudiologo ha dissenyat un pòster que podeu penjar a la parada de llibres i roses de la teva escola, del teu institut. Un pòster i un formulari que podeu imprimir i deixar a la taula amb la companyia d'un bolígraf. Després del dia de Sant Jordi, podeu omplir el formulari online amb les dades que us han facilitat o escanejar els documents i enviar-los a l'email comunicacio@contesdelmon.org.

Aquí pots descarregar el formulari i el pòster.

Gràcies per la complicitat i bon
Sant Jordi 2010!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies