Titular notícies

VISITA l'EXPOSICIÓ ESCOLES d'ALTRES MÓNS de KIM MANRESA a BADALONA

Dimarts 30 Març 2010


"Escoles d'altres móns" no és només una excel·lent exposició de fotografia, és un projecte educatiu de sensibilització vers el dret a l'educació i les desigualtats socials, a partir de 50 fotografies de Kim Manresa. És el resultat de molts anys de viatges que, tot mostrant-nos escoles, mestres i alumnes de més de 30 països, ens provoca emocions i reflexions. Pots visitar l'exposició fotogràfica "Escoles d'altres móns" de Kim Manresa a Badalona: al Centre Cívic La Salut (del 15 de març al 4 d'abril) i al Centre Cívic Dalt la Vila (del 6 al 21 d'abril).


En els darrers cinc anys, Kim Manresa ha aprofitat els seus viatges arreu del món per visitar escoles i retratar com s'eduquen els nens. Es tracta d'una col·lecció de 50 imatges que il·lustren la situació de l'ensenyament a diferents països de l'anomenat "Tercer món". Les fotografies estan acompanyades de textos de diferents autors de prestigi internacional com els premis Nobel José Saramago i Dario Fo i el premi Planeta Juan Marsé, que reflexionen sobre una imatge cadascú. La mostra està dirigida al públic en general però especialment als estudiants.

Calendari:
- Centre Cívic La Salut. Del 15 de març al 4 d'abril. Av. del Marquès de Sant Mori amb C/ Quevedo.
- Centre Cívic Dalt La Vila. Del 6 al 21 d'abril. C/Germà Bernabé, 1-7. Badalona

Aquí tens la
web de l'exposició que organitza l'Ajuntament de Badalona. Una obra que ja ha estat exposada a Castellbisbal, L'Hospitalet de Llobregat, Mataró, Caldes de Montbui, Igualada i Calella.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies