Titular notícies

EL MÚSIC BRASILER DARLLY MAIA ens REGALA el CONTE del SACI PERERÊ

Divendres 19 Març 2010


Darlly Maia
és un músic brasiler que des de Barcelona duu el seu treball al voltant del món. La guitarra i una càlida veu són els seus artífexs per a repartir la MPB - Música Popular Brasilera - per on mai hagués imaginat. Amb diferents projectes i formacions, no perd la seva eterna característica de passejar pels infinits matisos de la música de Brasil com la bossa nova, el samba, el forró o la moderna e-música de la seva generació. En Darlly ens explica una història molt arrelada al Brasil: el conte del nen conegut com "Saci Pererê".


En Darlly Maia canta i toca la guitarra sempre de manera molt personal, amb el seu estil, a prop de la gent, dels seus desitjos i ganes de compartir sentiments i alegries que la música brasilera desperta com poques.

El nostre amic Darlly ens regala el conte del "
Saci Pererê": una història sobre un nen que té una sola cama i que sempre està a punt per fer-nos por. El "Saci" o "Saci Pererê", és un personatge molt conegut al folklore brasiler. Gaudeix del conte, del regal comunitari d'en Darlly Maia per a Contesdelmon.org!

Escolta en Darlly com presenta el conte i com explica la història del Saci Pererê!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies