Titular notícies

AMIC ARTISTA, EXPLICAN'S un CONTE del MÓN!

Divendres 5 Març 2010


Gràcies a la col·laboració amb l'AMAPEI - Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils i amb el grup Ara va de bo hem après que podem "contar cançons i cantar contes" i gràcies a la col·laboració amb MúsicaLliure.cat hem après que la cultura popular de tradició oral és i ha de ser lliure. Amb aquesta idea demanem la complicitat d'artistes musicals per enriquir la cultura popular de tradició oral amb un conte, que contingui si escau una petita cançó.


Com saps, des de l'
Associació COMSOC - Comunicació Social impulsem el "Concurs de podcast - Contes del Món" amb web www.contesdelmon.org. La primera convocatòria d'aquest concurs de contes dels pobles de la Terra enregistrats en mp3 ha estat oberta als alumn@s i centres educatius de Primària i Secundària de la província de Barcelona. En total han participat 67 contes de 24 centres educatius de 16 pobles diferents i comptem amb diverses ràdio amigues per compartir unes obres sonores carregades d'il·lusió!

Gràcies a la col·laboració amb l'Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils (AMAPEI) i amb el grup Ara va de bo hem après que podem "contar cançons i cantar contes" i gràcies a la col·laboració amb MúsicaLliure.cat hem après que la cultura popular de tradició oral és i ha de ser lliure.


cultura lliure logo copyleft
La creació es promou compartint-la Logotip de Copyleft

Amb aquesta idea demanem la complicitat d'artistes musicals per enriquir la cultura popular de tradició oral amb un conte, que contingui si escau una petita cançó. Com et vingui de gust. Una obra, que com la resta de la web, estarà sota una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir Igual 3.0 de Creative Commons.

Posa't en contacte amb nosaltres a través de l'email coordinacio@contesdelmon.org. I si fa falta, per fer l'enregistrament comptem amb els estudis i els tècnics de Ràdio L'Hospitalet.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies