Titular notícies

El CONCURS CONTESDELMON.ORG CANDIDAT als 10ns PREMIS RÀDIO ASSOCIACIÓ

Diumenge 14 Febrer 2010


Els Premis Ràdio Associació, van ser creats l'any 2000 per la Societat Cooperativa Ràdio Associació de Catalunya amb la intenció de distingir i premiar els professionals de la ràdio, els millors programes i iniciatives del darrer any.
COMSOC - Comunicació Social ha presentat en la categoría millor programa d'innovació el "Concurs de podcast - Contes del Món" amb web www.contesdelmon.org. Els contes de la iniciativa s'emeten en el Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) i en les diverses "Ràdios amigues" del concurs.


La
Ràdio Associació de Catalunya, Societat Cooperativa Catalana Limitada, és hereva de l'entitat que als anys 30 gestionava l'emissora del mateix nom. Aquesta cooperativa té doncs una relació directa amb l'associació nacional de radiodifusió que l'any 1924 va crear la primera ràdio de tot l'estat: Ràdio Barcelona.

Més tard, l'any 1930, l'associació va construir una nova emissora que va batejar amb el nom de ràdio associació i que sempre va emetre exclusivament en català i per tant, és tot un referent en la història de la Radiodifusió en Catalunya.

Els Premis Ràdio Associació, creats l'any 2000 convocats ara per desena vegada, tenen la intenció de distingir i premiar els professionals de la ràdio i els millors programes del darrer any.

Tots els programes de ràdio en català difosos arreu dels territoris on parlem la mateixa llengua, poden optar als Premis Ràdio Associació. Hi ha 3 categories de guardons adreçats  a programes i una als profesionals:

a - Premi ràdio associació al millor programa de ràdio.
b - Premi ràdio associació al millor programa de ràdio local.
c - Premi ràdio associació d'innovació al programa, programació o als diferents elements tant tècnics com humans que el fan possible. Es valorarà especialment, noves propostes en TIC, nous formats i en general, l'experimentació en el llenguatge i la comunicació radiofònica.
d - Premi ràdio associació al o la professional que s'hagi distingit per la qualitat, el rigor i el prestigi del seu treball durant el darrer any. S'inclou en aquesta categoria, tots els professionals que intervenen en els diferents processos de gestió de l'activitat radiofònica.

El "Concurs de podcast - Contes del Món" participa en la categoría de "PREMI RÀDIO ASSOCIACIÓ D'INNOVACIÓ". Esperem doncs el resultat que es donarà a conèixer en una cerimònia que es celebrarà el proper mes de març!
 

Més sobre...: ong , internet , contes , del , món , concurs , podcast , tradicio , cultura , història
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies