Titular notícies

L'ANIMADOR CARLES CUBERES ESTRENA DISC: DESPERTA!

Dimarts 9 Febrer 2010


Des del primer dia del Concurs Contesdelmon.org us animem a celebrar una "Diada dels Contes del Món" al vostre centre educatiu amb l'energia dels companys conta contes i animadors de l'AMAPEI i el grup Ara va de bo. I per això us facilitem un directori d'artistes, profesionals compromessos amb les històries que han fet crèixer tants i tants infants. Avui us destaquem un nou disc del nostre amic Carles Cuberes. El podeu baixar de forma lliure, gratuïta i legal!


En Carles diu de si mateix: "Sóc potser una mica de tot i una mica de res. Des dels vint anys que m'enfilo als escenaris per fer ballar xics i grans, tant amb grup (Antaviana, Tres que l'Engresquen, La Patxanga Txunga, Yerba Mate...) com en solitari. El 2006 vaig enregistrar Cassoles, Olles i Cançons, el meu primer CD d'animació infantil, premiat a la 16a edició del Premi Mirall; fruit d'aquest treball i a finals del 2006 va néixer l'espectacle amb el mateix nom".

Actualment en Carles és formador de l’àmbit d’animació i expressió musical de diverses escoles d'educadors de lleure. Des del gener del 2007 es dedica de forma exclusiva i professional a la producció i realització d'espectacles per a infants. En Carles acaba d'editar el nou disc "Desperta!", que es pot baixar de forma lliure, legal i gratuïta
aquí.

El directori d'animadors i conta contes del concurs el trobaràs en aquest
enllaç. Anima't a celebrar la teva "Diada dels Contes del Món"!
 

Comentaris
  1. comunicacio ( 19/02/2010 08:08:54 )
    L'Àngels ens ha fet arribar aquest comentari via email:


    <em>Gràcies Carles... Nosaltres hem escoltat les teves cançons gràcies per la teva creativitat... Enganxarem la teva pàgina web a la nostra. Fins la propera àngels Escola Els Pins Moja (Olèrdola) </em>
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies