Titular notícies

"La FESTA del XAI" AQUEST DISSABTE en el MÓN OBERT de RÀDIO L'HOSPITALET

Dijous 21 Gener 2010


El conte és obra dels alumnes de 3er de Primària de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona, el centre que va participar amb més contes, en concret 11 obres sonores que pots escoltar en l'apartat "Contes participants". En l'entrevista de Ràdio L'Hospitalet escoltarem el conte "La festa del xai" però sobretot, parlarem de l'enriquidora experiència que ha significat per a infants i mestr@s.


Aquest dissabte 23 de gener, entre les 11h i les 12h, s'emetrà en el
Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) l'entrevista que correspon al conte "La festa del xai" de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona. A l'entrevista estaràn presents l'Olimpia, coordinadora del projecte de ràdio del centre, i tres alumnes participants de 3er de Primària: la Douae, el Marcelo i el Biel.

No t'ho perdis!

Comentaris
  1. nassira ( 29/11/2010 11:11:46 )
    hola jo soc del marroc
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies