Titular notícies

EXPLICA'NS la TEVA EXPERIÈNCIA amb CONTESDELMON.ORG

Divendres 8 Gener 2010


Després de les festes i ja seleccionats els contes finalistes de la primera edició del "Concurs de Podcast - Contes del Món", volem aprofundir en l'experìència que ha significat per als centres educatius participants la preparació i presentació dels seus contes. De nou en aquesta etapa són alumnes i docents els protagonistes: esperem les vostres històries explicant l'aventura literària!


Et convidem a col·laborar en aquesta part de la iniciativa publicant tu mateix/a la vostra experiència al blog de Contesdelmon.org en la
comunitat NING. Compartim la fitxa que ompliran els 24 contes finalistes per si us serveix de guia.

A més, ens agradaria saber com vau escollir la història, quins estudiants van participar, com vau fer els grups, quina relació hi havia entre els alumnes abans i després de fer el conte, como ho heu viscut, i totes aquelles coses que desitgis compartir!

Esperem que aquesta sigui la vostra plataforma de participació i intercanvi d'experiències al voltant dels Contes del Món!


Més sobre...: ong , internet , concurs , podcasts , podcast , contes , del , mon , oralitat , tradicio oral
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies