Titular notícies

AQUESTES FESTES REGALA VOTS als teus CONTES PREFERITS

Dilluns 21 Desembre 2009


I a més desitja bon nadal amb la postal i el conte que hem creat especialment des de COMSOC - Comunicació Social. A partir d'avui dilluns 21 de desembre i durant cinc dies podreu escoltar el més de 60 contes participants de tota la província de Barcelona i regalar el vostre vot als que més us agradin. Els més votats tindran la possibilitat de sortir a la primer edició del llibre del concurs Contesdelmon.org que s'editarà aquest 2010 com a premi de la iniciativa.


Entre el dilluns 21 i el divendres 25 de desembre del 2009 estaran obertes les votacions populars online. Per a escoltar totes les obres i votar el teu conte favorit has d'anar a :


Aquest és el lloc on els internautes votaran els seus contes favorits. Regala un vot al teu conte preferit!

Et recordem què els organitzadors hem cregut oportú establir un jurat per a què sel·leccioni finalment els 24 contes finalistes, una tria entre els més votats pels internautes, que formaran part del llibre «Concurs de podcast - Contes del Món» que serà publicat al 2010 i que és el premi del concurs.

La composició del jurat, formada per professionals de la ràdio i representats d'ONL, és:

- Oriol Canals, coordinador d'AMAPEI - Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils
- Marta Coll, directora de la Fundació Contes pel Món (FCM)
- Ramon Bartomeus, director de Iwith.org
- Pilar Sampietro, periodista de Ràdio 4
- Siscu Baiges, subdirector del programa Tots x Tots de COM Ràdio
- Vanessa Teixidor, codirectora del programa L'hora del pati de Ràdio L'Hospitalet

No oblidis què el dimecres 30 de desembre del 2009 anunciarem la resolució del jurat, és a dir, els contes seleccionats per a formar part del llibre + CD.

A més, regala bons desitjos


I a més de regalar vots no t'oblidis que pots regalar salutacions amb la postal dels Contes del Món que ha participat en el concurs de postals solidàries d'Iwith.org:

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies