Titular notícies

Amb TOTS VOSTÈS: el JURAT del CONCURS de CONTES del MÓN

Dimecres 16 Desembre 2009


Com vam explicar fa uns dies, des de
COMSOC - Comunicació Social hem cregut oportú establir un jurat per a què sel·leccioni finalment els 24 contes finalistes del concurs de contes del món. Els sis membres del jurat faran una tria entre els 50 podcasts més votats pels internautes durant la propera setmana. Aquest relats, de forma sonora i escrita, formaran part del llibre "Concurs de podcast - Contes del Món". Ara us presentem els membres del jurat!


Et recordem que els alumnes tenen fins aquest divendres 18 de desembre del 2009 per a enviar els seus treballs! Entre el dilluns 21 i el divendres 25 de desembre estaran obertes les votacions populars online. És a dir, serà el moment on els internautes votaran els seus contes favorits. Aprofita en aquestes festes per regalar un vot al teu conte preferit!

Després el jurat sel·leccionarà els 24 contes finalistes, una tria entre els 50 més votats pels internautes, que formaran part del llibre "Concurs de podcast - Contes del Món" que serà publicat al 2010 i que és el premi del concurs.

La composició del jurat, formada per professionals de la ràdio i representats d'ONL, és la següent:

- Oriol Canals, coordinador d'AMAPEI - Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils
- Marta Coll, directora de la Fundació Contes pel Món (FCM)
- Ramon Bartomeus, director de Iwith.org
- Pilar Sampietro, periodista de Ràdio 4
- Siscu Baiges, subdirector del programa Tots x Tots de COM Ràdio
- Vanessa Teixidor, codirectora del programa L'hora del pati de Ràdio L'Hospitalet

Des de COMSOC - Comunicació Social agraïm l'interés i l'entusiasme mostrat per les persones que actuaran com a membres del jurat. Bona aventura!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies