Titular notícies

La CANTANT MAYRA ANDRADE ens EXPLICA un CONTE de CAP VERD

Dilluns 30 Novembre 2009


El dissabte 14 de novembre en el
Món Obert de Ràdio L'H (96.3 FM), el programa de ràdio de cooperació i solidaritat d'aquesta ciutat del Llobregat, Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, va dialogar amb la cantant Mayra Andrade, qui va delaitar als oients amb les sonoritats del seu bressol musical, Cap Verd, conjuntament amb ritmes propis de Brasil, Cuba i França. Però a més, Mayra comparteix un conte popular del seu país. Una aventura que va aprendre a l'escola per compendre la resistència capverdiana a la colonització: la història d'en Blimundo és un present pels "Contes del Món".


Alguns la consideren la successora de la dama dels peus descalços, Cesária Évora, però Mayra prefereix recòrrer el seu propi camí i presentar-se com una cantant jove amb un pou cultural que comença a l'illa africana, però que abraça tot el món, principalment allà a on ha viscut: Cuba, Senegal, Angola, Alemanya i França.

En aquesta entrevista podeu escoltar sobretot temes del nou cd "Stória, Stória" que a hores d'ara encara no s'ha llançat oficialment a l'Estat espanyol, i de l'anterior àlbum "Navega". A més al final de la conversa i del viatge musical, en fem un literari. Mayra Andrade ens explica un dels contes més populars de Cap Verd: el conte d'en Blimundo.


Escolta l'ENTREVISTA a Mayra Andrade i/o el CONTE d'en BLIMUNDO.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies