Titular notícies

24 RELATS SÓN ELS FINALISTES DEL 7È CONCURS DE PODCAST - CONTES DEL MÓN

Dissabte 23 Abril 2016

Durant els nou dies que ha durat la votació popular online tres mil persones han votat alguns dels 50 contes semifinalistes que el jurat del 7è Concurs de podcast - Contes del Món ha seleccionat. Totes les històries participants estan presents a la web i són emeses periòdicament per "Ràdios amigues" i ara -si continueu llegint- sabreu quins són els 24 relats que formaran part del llibre i disc de la present edició.

El jurat format per tres dones i tres homes vinculades al món de la comunicació, els drets humans, la literatura, l'educació i la cultura, van poder valorar durant quinze dies els 154 contes participants a la setena edició del Concurs de podcast - Contes del Món i van determinar els 50 relats semifinalistes. Aquestes persones són: Carme Mayugo, educomunicadora i experiodista membre de Teleduca; David Bondia, president de l'Institut de Drets Humans de Catalunya; Guiomar Rovira, professora de la Universidad Autónoma Metropolitana (Ciudad de México) i autora de diferents llibres; Gustavo Duch, Coordinador de la Revista Sobirania Alimentària i autor de diferents llibres; Joan Vila, professor associat del Departament de Comunicació Audiovisual a la UAB i membre de Crític; Rita Marzoa, periodista i membre del consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Posteriorment de l'11 al 19 d'abril entre totes i totes hem pogut escoltar i dir la nostra opinió sobre quins haurien de ser els contes que seran publicats en el setè llibre i disc del certamen. Les comunitats educatives i les persones que han quedat finalistes ens escriuen des de diferents municipis: La Selva del Camp, Barcelona, Calella, Castelló de la Plana, Girona, La Llagosta, Molins de Rei, Ordino (Andorra), Roquetes, Sant Boi de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Quirze de Besora, Sant Vicenç dels Horts, Santa Maria de Palautordera, Teià, Terrassa, Tordera, i Vidreres.

En concret, els contes finalistes són:


Per tal de fer possible l'edició del 7è llibre i disc del Concurs de podcast - Contes del Món impulsarem una campanya de micromecenatge de 40 dies que s'iniciarà el 9 de maig. D'aquesta manera farem possible que les 24 històries que ara podeu escoltar també es puguin llegir, veure i sentir! Estigueu atentes a la convocatòria perquè encara ens queda corda per escoltar i contar el món. Enhorabona a totes i tots els participants!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies