Titular notícies

EXPLICA'NS LA TEVA HISTÒRIA AL 6È CONCURS DE PODCAST - CONTES DEL MÓN

Dimarts 9 Setembre 2014

Històries de resistència laboral, desnonaments i reocupacions, relats de lluita per una salut i educació digna, aventures per defensar la nostra llibertat com a persones i com a poble, i molt més, té cabuda en la sisena edició del Concurs de podcast - Contes del Món. Una innovadora iniciativa que convida a infants, joves i adults a crear audiocontes arrelats a la cultura popular de tradició oral i audiocontes de creació pròpia que ens parlin d'una realitat social d'un poble de la Terra. A partir de l'1 d'octubre i fins el 19 de novembre us podreu inscriure i participar en aquest concurs que compta amb la complicitat de diferents ràdios amigues i que té premis: formar part d'un llibre i disc i de l'espectacle d'animació que produim cada any des de l'Ass. COMSOC - Comunicació Social.

"O ens recobrem en la nostra unitat, o serem destruïts com a poble. O ara, o mai" deia Joan Fuster un 25 d’abril del 1982 a Castelló, data de l’aniversari de la històrica batalla d’Almansa del 1707. Després de més de 30 anys continuem vivim temps de transformacions, temps convulsos que us convidem a narrar en forma de conte sonor.

Avui des de COMSOC - Comunicació Social, a més a més de poder recuperar històries dels nostres ancestrals, us animem a explicar històries del "nosaltres" com a poble, a narrar històries del día a día que ens ajuden a viure i a conviure. Històries reals o imaginades de lluita per la llengua i la cultura, per la dignitat, per la sostenibilitat de la nostra casa, el nostre barri, el nostre poble, la nostra Terra. 
moviment social

Aquest curs 2014/15 convidem a inscriure's als centres educatius de Primària i Secundària dels territoris de parla catalana i de l'exterior, a les Escoles d'Adults, als Centres de Normalització Lingüística, a les comunitats educatives que estiguin visquent experiències d'aprenentatge i servei (Aps) i especialment als moviments socials i particulars que lluiten pels drets i les llibertats. Podreu formalitzar la inscripció des del dilluns 1 d'octubre i fins al dimecres 19 de novembre, i així participareu al Concurs de podcast - Contes del Món. Una iniciativa que compta amb sis anys de vida, que en xifres es tradueix en més de 600 contes online i més de 6.000 participants.

Una vegada inscrits tindreu temps fins el divendres 20 de març per enviar la vostra obra sonora i il·lustrada. Posteriorment un jurat format per sis persones del món de la cultura, de l'educació i la comunicació triaran els 50 contes semifinalistes que optaran a formar part dels 24 contes que integraran el sisè llibre i disc dels Contesdelmon.org. Una tria que la farem entre totes, a partir del 7 i fins el 17 d'abril, a través d'una votació popular online.

Compartim la veu i l'experiència en vídeo d'algunes comunitats participants, en trobareu més al nostre canal de Youtube:
 
escola segimon comas besora cnl hospitalet vilatzara
arenys de mar escola castell odena

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies