1º categoria


  Aquí apareixeran els contes de la primera categoria.
  Cliqueu aquí per enviar el vostre conte

Titular notícies

El viatge de na Júlia

Diumenge 18 Desembre 2011

Conte realitzat pels alumnes de 3r A del centre Es Liceu de Marratxi (Mallorca). És un conte que ens explica com na Júlia, a través d'un viatge a una zona de l'Amazònia amb la seva família, descobreix les diferències entre el món ric i el pobre. Es sensibilitza  davant la  necessitat d'ajudar als altres, lluitar contra de les  injustícies socials i el treball infantil de paisos menys  desenvolupats que el nostreComentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies

 

teaming facebook myspace twitter rss
 
mapa centres educatius
Nom d'usuari:
Contrasenya:
Si no ho estàs, registra’t aquí.
 

diades contes del mon