Titular notícies

L'INFO K de TELEVISIÓ de CATALUNYA amb el CONCURS dels CONTESDELMON.ORG!

Dimecres 11 Gener 2012


El dilluns 19 de desembre el Info K de Televisió de Catalunya va emetre un reportatge sobre el "Concurs de podcast - Contes del Món", coincidint amb l'inici de la setmana de la votació popular online. En el vídeo veureu com els alumnes de 1er d'ESO de l'Institut Joan Fuster de Barcelona creen l'obra sonora sobre la llegenda "La barca embruixada". Els i les protagonistes van poder explicar com han fet la creació d'aquest conte a l'aula, un dels tres que van presentar.


Info K
és un informatiu infantil i juvenil que s'emet en directe, de dilluns a divendres a les 19'30h pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya. L'Info K és un informatiu que explica les notícies d'actualitat i sempre que poden, personalitzen la notícia a una escola, amb les declaracions d'un grup de nens i nenes, ja que és molt important que els nens i nenes hi puguin dir la seva visió i opinió sobre el què passa al món.

Per això el passat dilluns 19 de desembre van parlar a l'informatiu de com l'alumnat de 1er d'ESO de l'Institut Joan Fuster de Barcelona participen a la tercera edició del "Concurs de podcast - Contes del Món". En un primer moment apareix Magda Alegret, mestra de música, explicant la llegenda "La barca embruixada", després i els i les joves van contant com s'han organitzat i com han creat l'audio del conte per poder enviar-ho al concurs.
 
Podeu vore el vídeo al 3alacarta i la notícia audiovisual del Club Super 3! 

 

L'Institut Joan Fuster de Barcelona també ha participat al concurs amb dos contes més: "Les mentides de l'aranya" (un conte de l'Àfrica) i "El castell de Milany" (conte de Catalunya), que són els que han quedat entre els 50 contes semifinalistes. Els podeu "Escoltar". 

Si voleu participar en la propera edició de la iniciativa estigueu atents i atentes a la pròxima convocatòria del 4rt "Concurs de podcast - Contes del Món", pròximament publicarem el 3er llibre i disc del concurs amb els 24 finalistes. De moment podeu gaudir dels llibres i discs del 1er i 2on certamen. Els podeu reservar online i comprar-los directament a les "Llibreries amigues".
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies