Titular notícies

CONTESDELMON.ORG PARTICIPA al II CONCURS VIDEO-FOTOGRÀFIC de SICOM!

Divendres 30 Desembre 2011


Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social amb la iniciativa dels Contesdelmon.org, ens hem presentat al II Concurs Vídeo-Fotogràfic de SICOM. A continuació podreu veure un audiovisual que mostra l'aventura del "Concurs de podcast - Contes del Món" i tot el què el conforma: les comunitats educatives participants, les "Ràdios amigues", les "Diades dels Contes del Món", la web, els llibres i discs... i sobretot la il·lusió de compartir cultura popular!


SICOM - Solidaritat i Comunicació
 és una associació sense ànim de lucre que treballa des de 1995 per descobrir i fer visibles al conjunt de la societat totes les claus que determinaran el futur del planeta. Al mateix temps pretén fomentar el debat democràtic sobre aquestes claus i decidir quines són les millors accions que cal emprendre per a donar-los  la resposta adequada. Té el suport de la Diputació de Barcelona.
 
El II Concurs Video-Fotogràfic de SICOM consisteix en donar a conèixer el treball de les ONG’s de la província de Barcelona, quins són els seus projectes, quins són els resultats dels seus treballs i, alhora, mostrar les activitats i la tasca que les administracions locals de la província de Barcelona duen a terme i fomenten juntament amb les associacions en el marc de la cooperació internacional al desenvolupament i el foment i progrés de la solidaritat conscient, fonamentada i compromesa de la ciutadania.

Abans d'acabar l'any han fet públiques les Obres premiades del 2011.

A continuació podeu disfrutar del videofotogràfic que han fet na Natàlia Rivero i Marta Torrents, membre i col·laboradora de COMSOC - Comunicació Social, mostrant la iniciativa dels Contesdelmon.org que ha anat creixent durant els darrers anys i que gràcies a les persones i col·lectius que col·laboren i participen en aquest projecte, fan posible que cada any tingam noves propostes al voltant del "Concurs de podcast - Contes del Món". La cançó que escoltareu és de l'animador Oriol Canals i es titula "El viatge".

El Concurs dels Contesdelmon.org en imatges! from contesdelmon on Vimeo.

 


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies