3º categoria


  Aquí apareixeran els contes de la tercera categoria
  Cliqueu aquí per enviar el vostre conte

Titular notícies

El descobriment

Dimarts 13 Desembre 2011

Autores: Lisset Calle, Andrea Gómez i Yuliana Naranjo.  3r d'ESO de l'Institut Doctor Puigvert de Barcelona. El conte ens explica el descobriment personal d'un noi que emigra a Colòmbia amb la seva família. És un noi reservat que surt poc de casa i no té bona relació amb la seva família. Un dia observant la natura, descobreix la vida meravellosa que hi ha fora i reflexiona sobre el seu comportament. Decideix canviar i és capaç de madurar i ajudar els seus. Finalment dóna gràcies a la natura per haver-lo ajudat a fer aquest descobriment.
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies

 

teaming facebook myspace twitter rss
 
mapa centres educatius
Nom d'usuari:
Contrasenya:
Si no ho estàs, registra’t aquí.
 

diades contes del mon