2º categoria


  Aquí apareixeran els contes de la segona categoria
  Cliqueu aquí per enviar el vostre conte

Titular notícies

La nina nova

Dilluns 12 Desembre 2011

Hola! Nosaltres som el grup 2 de 6è d’educació primària de l’escola Cor de Maria de Maó, Menorca. Per presentar-nos al concurs hem creat un conte anomenat: La nina nova. El missatge és que hem d’ajudar a qui ho necessita i hem de respectar a les persones que no coneixem. La nostra experiència ha estat molt bona i gràcies al concurs hem après a treballar en grup, encara que en certs moments hi va haver algunes discussions. Però podem afirmar  ens ho hem passat molt bé! Esperem que gaudiu amb el nostre conte!Més sobre...: nina , amistat , nouvinguts
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies

 

teaming facebook myspace twitter rss
 
mapa centres educatius
Nom d'usuari:
Contrasenya:
Si no ho estàs, registra’t aquí.
 

diades contes del mon