2º categoria


  Aquí apareixeran els contes de la segona categoria
  Cliqueu aquí per enviar el vostre conte

Titular notícies

La benedicció del cocodril

Dimecres 7 Desembre 2011

Aula d'Acollida de l'Institut Ernest Lluch de Barcelona. Conte de tradició indonèsia. Aquesta història és una versió indonèsia del conte de la Ventafocs. Damura és una noia estimada i disposada a ajudar, mentre que la seva germanastra és tot el contrari. Quan les dues noies van al riu a rentar la roba, perden el sarong de la mare i són ajudades per un cocodril. El cap del poble organitza una festa en honor del seu fill que, encisat per la bellesa de Damura, anuncia que només es casarà amb la noia que tingui la parella de la sandàlia trobada a la festa.Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies

 

teaming facebook myspace twitter rss
 
mapa centres educatius
Nom d'usuari:
Contrasenya:
Si no ho estàs, registra’t aquí.
 

diades contes del mon