Titular notícies

CONTESDELMON.ORG PARTICIPA al IV PREMI per a la DIVERSITAT en L'AUDIOVISUAL!

Dimecres 9 Novembre 2011


La Mesa per a la Diversitat en l'Audiovisual aquest any 2011 organitza el IV Premi per a la Diversitat en l'Audiovisual, obrint una nova categoria destinada a Produccions Audiovisuals en la què hi poden participar associacions sense ànim de lucre i en la què l'Associació COMSOC - Comunicació Social hi participa amb el segon "Concurs de podcast - Contes del Món".

La Mesa per a la Diversitat en l'Audiovisual aplega persones provinents de diversos grups culturals, mitjans de comunicació, institucions, empreses, col·lectius professionals, grups de recerca, entitats de suport, universitats i altres persones i òrgans interessats en la promoció d'una millor representació de la multiculturalitat i la diversitat en els mitjans audiovisuals de Catalunya.

Té per objectiu contribuir a fomentar la convivència, el respecte, el coneixement i l'intercanvi entre persones de les diferents filiacions culturals i compartir l'experiència de la recreació i la renovació de la cultura catalana.

La Mesa ha convocat el IV Premi per a la Diversitat en l'Audioviosual amb l'objectiu de promoure una millor representació de la diversitat cultural en els mitjans audiovisual de Catalunya. Els premis consten de 4 categories:

- Categoria A. "Programa de televisió" - Es poden presentar programes de ficció i no ficció que contribueixin a fomentar la convivència, el respecte i la societat intercultural. No hi ha mínim ni màxim de durada.
- Categoria B. "Programa de ràdio" - Es poden presentar programes de ficció i no ficció que contribueixin a fomentar la convivència, el respecte i la societat intercultural. No hi ha mínim ni màxim de durada.
- Categoria C. "Produccions audiovisuals" - Es poden presentar qualsevol producció a/v elaborada per entitats, associacions, universitats catalanes i institucions amb finalitat educativa, formativa o de sensibilització per a la interculturalitat sense necessitat d'haver-se emès a cada mitjà.
- Categoria D. "A la trajectòria de foment de la diversitat en l'àmbit de la comunicació audiovisual" - Es poden presentar persones o entitats que hagin desenvolupat experiències o pràctiques organitzatives, de formació, etc. que contribueixin a reflectir la diversitat cultural de la societat catalana als mitjans i a la programació.

El termini de presentació de sol·licituds va finalitzar el 28 d'octubre de 2011 i l'Associació COMSOC - Comunicació Social va presentar a la Categoria C de Produccions Audiovisuals la iniciativa del segon "Concurs de podcast - Contes del Món". El premi es lliurarà durant el mes de desembre i consta d'un guardó commemoratiu. Esperem tindre sort!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies