Titular notícies

Un 23 d'ABRIL a LES RAMBLES de BARCELONA ple de CONTESDELMON.ORG

Dimarts 10 Maig 2011


El dissabte 23 d'abril l'equip de
COMSOC - Comunicació Social va muntar l'estand del "Concurs de podcast - Contes del Món" a Les Rambles de Barcelona, per tal de compartir informació i material sobre aquesta iniciativa que combina tradició i modernitat, llengua catalana i cultures nouvingudes. Va ser el primer dia de posada en escena del segon "Llibre i disc dels Contesdelmon.org", que va acompanyar a la primera publicació. D'aquesta manera les dues obres col·lectives d'infants i joves van estar a l'abast de les famílies que van apreciar l'esforç i l'intercanvi cultural de les comunitats educatives participants.

 
segon llibre contes mon
Els infants i joves participants al 2on "Concurs de podcast - Contes del Món" han redactat, enregistrat i il·lustrat històries dels pobles de la Terra. Una obra col·lectiva en la què hi són presents 19 centres educatius de 18 municipis de Catalunya. Una publicació de la comunitat educativa de Catalunya que és fruit del segon Concurs dels Contesdelmon.org en el què han participat 161 contes de 46 centres educatius de 39 municipis d'arreu de Catalunya. Tots els contes van acompanyats d'una il·lustració feta pels mateixos infants i joves participants, i una fitxa realitzada pels docents que explica el treball pedagògic que hi ha al darrere de cada conte. El PVP és de 10 euros i el pots reservar online.


Durant tot el dia petits i grans es van apropar a l'estand situat al nº 40 de Les Rambles de Barcelona i van poder copsar les 24 històries que intengren cadascuna de les obres col·lectives resultants del primer i segon concurs radiofònic. Menudes i àvies que descobrien la iniciativa i d'altres que havien vingut expressament a comprar el llibre i disc. Els motius eren diferents: el seu conte formava part del material, havia participat en el concurs, una amiga hi havia participat, una mestra li havia comentat que estàvem allí... Amb un objectiu comú, fer-se amb un material que li permetia conèixer món a través dels contes narrats per infants i joves.

diada jordi rambles contes diada rambles contes mon

Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social agraïm a totes les famílies que es van apropar a l'estand i es van endur un trocet del Concurs dels Contesdelmon.org a casa seva: ja sigui en forma d'informació per a participar el proper curs escolar 2011/12, celebrar una "Diada dels Contes del Món" amb animadors de l'AMAPEI i el grup Ara va de bo, o en forma material amb els "Llibres i discs dels Contesdelmon.org". Gràcies per compartir una jornada plena de cultura popular!


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies