Titular notícies

El CONCURS CONTESDELMON.ORG CANDIDAT als 11ns PREMIS RÀDIO ASSOCIACIÓ

Dijous 3 Març 2011


Cada any, la Societat Cooperativa Ràdio Associació de Catalunya convoca els Premis Ràdio Associació amb la intenció de distingir i premiar els millors professionals de la ràdio i els millors programes i iniciatives del darrer any. COMSOC - Comunicació Social ha presentat el "Concurs de podcast - Contes del Món", amb web www.contesdelmon.org, en la categoría de millor programa d'innovació. Els contes de la iniciativa s'emeten en el "Món Obert" de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) i en les diverses "Ràdios amigues" del concurs.

 
Des de l'any 2000 la Societat Cooperativa Ràdio Associació de Catalunya organitza aquests premis que, enguany, arriben a la seva onzena edició. Tots els programes o iniciatives que siguin en català poden optar als Premis Ràdio Associació.

El "Concurs de Podcast - Contes del Món" opta a la categoria "Premi ràdio associació d'innovació al programa, programació o als diferents elements tant tècnics com humans que el fan possible". Dins d'aquest grup es valorarà especialment, noves propostes en TIC, nous formats i en general, l'experimentació en el llenguatge i la comunicació radiofònica. És per això que l'Associació COMSOC - Comunicació Social considera que el "Concurs de Podcast - Contes del Món" reuneix els requisits posant en comú dos mons com la modernitat de les últimes tecnologies amb les ancestrals històries de la cultura popular de tradició oral.
 
La Ràdio Associació de Catalunya, Societat Cooperativa Catalana Limitada, és hereva de l'entitat que als anys 30 gestionava l'emissora del mateix nom. Aquesta cooperativa té doncs una relació directa amb l'associació nacional de radiodifusió que l'any 1924 va crear la primera ràdio de tot l'estat: Ràdio Barcelona.

Més tard, l'any 1930, l'associació va construir una nova emissora que va batejar amb el nom de ràdio associació i que sempre va emetre exclusivament en català i per tant, és tot un referent en la història de la Radiodifusió en Catalunya.
radio associacio

El lliurament dels Premis serà el dijous 7 d'abril, seguirem informant!


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies