Titular notícies

"Un ARBRE MOLT ESPECIAL" al MÓN OBERT de RÀDIO L'HOSPITALET

Dimecres 26 Gener 2011


El dissabte 22 de gener en el programa
Món Obert de Radio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam escoltar el conte "Un arbre molt especial" dels alumnes de 2on de Primària de l'Escola Antònia Simó i Arnó d'Almacelles. Recordeu que cada setmana el Món Obert dedica una secció als contes participants en el segon "Concurs de podcast - Contes del Món".


En aquest cas es tracta d'un conte de creació pròpia que han escrit els nens i nenes de 2on de Primària de l'Escola Antònia Simó i Arnó d'Almacelles, a Lleida. És una narració situada entre Almacelles i la Xina, i és que a Almacelles hi ha nens i nenes xinesos que són adoptats, així que el conte ens retrata la realitat d'aquesta població lleidatana.

Montse Visa, tutora de 2on de Primària de l'Escola i Jana Liu Bonet, alumna, ens presenten la narració.

escola antonia simo i arno almacelles


Escolta
aquí la secció del Món Obert del 22 de gener de 2010 dedicada al conte "Un arbre molt especial"!


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies