Titular notícies

TV CLOT amb la PRESENTACIÓ del 2on CONCURS de PODCAST CONTESDELMON.ORG

Dimarts 7 Desembre 2010


El divendres 26 de novembre vam celebrar l'acte de presentació del segon "Concurs de podcast - Contes del Món" a l'Institut Sant Josep de Calassanç del barri del Clot - Camp de l'Arpa de Barcelona. Un dels mitjans de comunicació testimonis de l'esdeveniment va ser Televisió Clot, qui ha realitzat un reportatge audiovisual que compartim a continuació. L'acte va ser una festa per a petits i grans. Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social estem molt contents de la rebuda de la segona edició del concurs, amb la participació de 110 centres educatius de 66 municipis d'arreu de Catalunya.


tv clot Des dels anys noranta del segle XX, la Televisió del Clot ens acosta la realitat del districte de Sant Martí a casa nostra. Avui dia ho fa emetent a través d'Internet. 

Així doncs, aquí podeu veure una mostra audiovisual del què va ser l'acte de presentació del segon concurs, on els infants, joves i més grans van contar, cantar i ballar, gràcies a les cançons i contes del tres animadors:  Jordi Roure del grup Ara va de bo, Manel Hernández del grup Articulat, i Oriol Canals membre de l'Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils (AMAPEI). Entre els assistents hi havia 150 joves de les escoles Collaso i Gil de Barcelona i Margarida Xirgu de Badalona.

El segon "Concurs de podcast - Contes del Món" compta amb 110 centres educatius inscrits que contribuiran a enriquir la cultura popular de tradició oral dels pobles de la Terra.

tv clot contes del monMés sobre...: acte , presentacio , segon , concurs , contes , conte , mon , sant , josep , calassanç , tv , clot , mitjans , noticia
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies