Titular notícies

A un SOL CLIC TOTES les ENTREVISTES als AUTORS FINALISTES del CONCURS CONTESDELMON.ORG

Divendres 23 Juliol 2010


Del gener al juny del 2010 en el
Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online), cada setmana hem tingut el goig de parlar amb la comunitat educativa autora d'un dels 24 contes finalistes de la primera edició del "Concurs de podcast - Contes del Món" i que ara formen part del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org". Hem compartit moments d'allò més bons i hem après molt dialogant amb els infants, joves i docents finalistes que s'han animat a enregistrar en mp3 un conte arrelat als pobles de la Terra. Ho volem compartir amb tú de forma senzilla: et facilitem a un sol clic totes les entrevistes als autors de contes per llegir, escoltar i sentir!

 
En el Món Obert de Ràdio L'Hospitalet, el programa de cooperació i solidaritat de la ciutat, coordinat pels companys del SICOM - Solidaritat i Comunicació, hem conegut les històries personals i de grup de cada una de les 18 comunitats educatives que han participat amb contes en mp3 al Concurs Contesdelmon.org i que formen part del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org".

mon obert radio lh

Aquests grups classe pertanyen a 18 centres educatius de 13 poblacions diferents: Badalona, Barcelona, Castelldefels, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Gavà, Granollers, Montornès del Vallès, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Iscle de Vallalta, Santa Perpètua de Mogoda, i Sant Vicenç de Castellet.

Entre els 24 contes finalistes hi ha històries de quatre continents: Àfrica, Amèrica, Àsia i Europa. Alguns dels origens són Bulgària, Camerun, Catalunya, Congo, Egipte, Etiòpia, Índia, Japó, Mali, Marroc, Mèxic, Moldàvia, Nepal, Pakistan, Perú, Rússia, Sàhara Occidental, Senegal i Uruguai.
 
Els centres educatius que han participat en el Món Obert de Ràdio L'Hospitalet són:

1) Escola Margarida Xirgu de Badalona
2) Escola Collaso i Gil de Barcelona
3) Escola Francesc Macià de Barcelona
4) Escola Emili Juncadella de Barcelona
5) Escola Pare Poveda de Barcelona
6) Escola Pau Vila de Barcelona
7) Col·legi Cor de Maria Sabastida de Barcelona
8) Escola Can Roca de Castelldefels
9) Escola Ignasi Iglesias de Cornellà de Llobregat
10) Institut Estany de la Ricarda de El Prat de Llobregat
11) Escola Gavà Mar de Gavà
12) Col·legi L'Estel de Granollers
13) Escola Can Parera de Montornès del Vallès
14) Institut Escola Industrial d'Arts i Oficis de Sabadell
15) Escola L'Olivera de Sant Cugat del Vallès
16) Escola Dones d'aigua de Sant Iscle de Vallalta
17) Escola La Florida de Santa Perpètua de Mogoda
18) Institut Castellet de Sant Vicenç de Castellet


Veure Escoles Participants Contes del Món 2009 en un mapa més gran


L'
Escola Margarida Xirgu de Badalona ha estat el centre més participatiu amb 11 obres sonores. Per saber-ne més sobre les xifres del primer "Concurs de podcast - Contes del Món" clica aquí.


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies