Titular notícies

VIATGES HUMANS i LITERARIS en el MÓN OBERT D'ESTIU de RÀDIO L'HOSPITALET

Dilluns 19 Juliol 2010


El
Món Obert d'estiu de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) porta 5 anys sent l'únic programa de ràdio dedicat en exclusiva al Turisme responsable de les Organitzacions no lucratives (ONL) i des de l'any 2008 acomiaden els viatges radiofònics amb un conte del poble de la Terra que visiten. És aquesta una de les llavors que han generat la creació del "Concurs de podcast - Contes del Món". En la cinquena edició Irene Desumbila és la viatgera literària i musical, Natàlia Rivero la productora i Damià Caro el locutor. T'ho expliquem amb un vídeo.

"Benvinguts al Món Obert d‘estiu, l’únic programa de ràdio que t’ofereix l’exclusiva de conèixer món a través del turisme responsable.

Aquest estiu convertirem, una vegada més, la plataforma comunicativa que ens cedeix Ràdio L’H, en un avió radiofònic d’ús comunitari. En els darrers cinc estius hem viatjat amb propostes de gairebé 30 ONL. Propostes totes elles que reben denominacions diferents (brigades, camps de treball, estades solidàries) però què tenen un gran denominador comú: entendre el viatge com una eina de transformació social. És d'aquesta manera, amb un somriure als llavis i amb els cinc sentits ben desperts, que et convidem a emprendre el vol en el Món Obert d'estiu.

En el caminar hem conegut cooperatives de treball a l'Índia, moviments socials com el Moviment Sense Terra del Brasil, comunitats rurals al Senegal, illes sostenibles com l'illa de Samso a Dinamarca, i com que ens queda encara molt per aprendre i passió per a fer-ho, continuarem la caminada en el 96.3 de la FM per apropar-nos a la realitat del món a través d'una mirada estrictament humana.

Si és la primera vegada que ens sintonitzes o tens ganes de recuperar els anteriors programes i veure els respectius àlbums de fotos, no t’ho pensis dues vegades i entra a la nostra web: www.coneixmon.org

coneixmon.org

Reserva't una hora a la setmana dels mesos de juliol, agost i la primera quinzena de setembre al 96.3 FM de Ràdio L'Hospitalet, per descobrir els pobles de la Terra de la mà de les organitzacions no lucratives que proposen i de les famílies indígenes, de les comunitats camperoles i els moviments socials que acullen.

Els dissabtes a les 10h del matí i a partir del 28 de juliol els dimecres a les 11h de la nit comptem amb tu per emprendre el vol al Món Obert d’estiu i gaudir de l’experiència amb la companyia de Natàlia Rivero a la producció, amb Irene Desumbila, la nostra viatgera musical i literària, i amb la companyia de qui us parla Damià Caro. Som l’equip de COMSOC – Comunicació Social, amb José Manuel Abadías al control tècnic i el suport de SICOM – Solidaritat i Comunicació."

Aquest és un fragment del guió d'en Damià Caro per a iniciar el programa.Visiona el VÍDEO de PRESENTACIÓ del Món Obert d'estiu produït pels companys i companyes del SICOM - Solidaritat i Comunicació.


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies