Titular notícies

SOLIDÀRIA de la XARXA de TELEVISIONS LOCALS amb els CONTESDELMON.ORG

Dilluns 10 Maig 2010


El programa "Solidària" de la Xarxa de Televisions Locals (XTVL) dedica el capítol 337 a la iniciativa Contesdelmon.org. Així a partir del 30 d'abril diverses televisions locals de Catalunya han emès aquest complet reportatge que parla del "Concurs de podcast - Contes del Món" i de "Dibuixa pels Contes del Món". Dues propostes participatives que han comptat amb l'energia d'un miler d'infants i joves de la província de Barcelona. El vídeo inclou una entrevista a Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, que explica el projecte que motiva el naixement de l'organització, amb web www.coneixmon.org, els objectius del concurs de contes i els resultats materials i immaterials.

 


En el vídeo, Damià Caro esbossa els propòsits de "ConeixMón.org - La WEBRÀDIO del Turisme responsable", destaca l’experiència molt reeixida que ha suposat la primera convocatòria del concurs de podcast i de dibuixar contes del món, entre alumnes en total de 32 centres educatius diferents.

Solidària TV es un programa produit per
Penedès TV que té l'objectiu de difondre moltes de les activitats que desenvolupen les organitzacions no governamentals de Catalunya en l'àmbit de la solidaritat i la cooperació al desenvolupament. El programa tracta temes d'actualitat amb reportatges  i entrevistes sobre el món de la solidaritat.

Mira el vídeo ara AQUÍ!
 

On s'emet Solidària TV?Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies