Titular notícies

GAVÀ TELEVISIÓ EXPLICA el CONTE de CAMERÚN: L'ESPERIT de la CONSCIÈNCIA

Dilluns 15 Març 2010

 
En L'Informatiu del dijous 4 de març
Gavà Televisió va destacar que el grup classe de 3er de Primària de l'Escola Gavà Mar de Gavà (Baix Llobregat) va participar en el "Concurs de podcast - Contes del Món" amb una història originària del Camerún: "L'esperit de la consciència". Una obra sonora que formarà part del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" que publicarem en el present curs escolar. Amb tots vostès: la notícia audiovisual des de la mateixa aula!


Els 18 alumnes de l'
Escola Gavà Mar van participar en el concurs de relats enregistrats en mp3 amb el conte "L'esperit de la consciència", una història d'origen camerunès. Assistint al vídeo aprenem un mica més sobre l'impacte d'aquesta iniciativa participativa, que teixeix ponts culturals, gràcies a l'implicació de la comunitat educativa i als valors que transmetem amb la cultura popular de tradició oral.

El dissabte 30 de gener els alumnes de 3er de Primària de l'Escola Gavà Mar van participar en el programa
Món Obert de Ràdio L'Hospitalet. Pots escoltar l'entrevista i veure les fotografies a l'emissora dels intèrprets del conte "L'esperit de la consciència".Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies