Titular notícies

En VÍDEO l'ACTE de PRESENTACIÓ del CONCURS CONTESDELMON.ORG!

Dimecres 17 Febrer 2010


El 14 d'octubre del 2009 des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social vam celebrar l'acte de presentació del "
Concurs de podcast - Contes del Món" al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia. A l'acte vam gaudir dels contes i cançons del Jordi Roura i la Laura Pérez, del grup Ara va de bo; de l'Oriol Canals, coordinador de l'AMAPEI; i del Manel Hernández, del grup Articulat. Però no ho vam fer sols!


En concret, van venir més de 100 alumnes procedents de les escoles Pau Vila (Sants - Montjuïc) i Reina Violant (Gràcia), de tercer i quart de Primària respectivament. Vam gaudir, entre d'altres, dels contes la "Faula xinesa",  "Abiyoyo" i "Els tres pretenents" que formen part dels "Contes de mostra" què han compartit online els animadors i contacontes que col·laboren amb nosaltres.

Entre els mitjans de comunicació presents hi va ser
Televisió L'Hospitalet, qui va fer una notícia sobre l'acte i va entrevistar en Damià Caro, com a representant de l'Associació COMSOC. Seguidament pots veure el vídeo, buscar-te entre els assistents o bé entre els valents i valentes que van pujar a l'escenari per remenar la "Sopa de pedres".
 

L'ACTE de PRESENTACIÓ de CONTESDELMON.ORG a L'INFORMATIU de TELEVISÓ L'HOSPITALET from contesdelmon on Vimeo.


També pots veure
l'àlbum de fotos!

Moltes gràcies per compartir moments de felicitat!!


Més sobre...: ong , internet , nens , escoles , concurs , podcasts , contes , mon
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies