Titular notícies

CADA DIA CREIX la FAMILIA de RÀDIOS AMIGUES de CONTESDELMON.ORG

Dimarts 2 Febrer 2010


Cada dia més emissores d'arreu de Catalunya són amigues de "Contes del Món", és a dir, emeten els contes participants del primer concurs de podcast que et convida a compartir la cultura popular de tradició oral dels pobles de la Terra enregistrant una història en mp3. Aquí tens la llista completa de ràdios per a què no et perdis cap programa i puguis escoltar les teves obres sonores! A més, si ets un mitjà radiofònic, aquí tens el nostre email per convertir-te en una "Ràdio amiga".


ESCOLTA
els Contes del Món a les nostres Ràdios amigues :
- MÓN OBERT de RÀDIO L'HOSPITALET (96.3 FM i online) : des de COMSOC - Comunicació Social amb la col·laboració de SICOM, cada dissabte de 11 a 12h emetem en el Món Obert, el programa de cooperacó i solidaritat de L'H conduït per Carolina Clemente, un conte del món dels i les alumn@s participants. mon obert radio lh
 
- NINES RUSSES de RÀDIO CIUTAT DE BADALONA (94.4 FM i online) : la diversitat que veiem als carrers es veu reflectida en aquest magazine, on interactuen les persones i les idees; la cultura i l’opinió; el passat, el present i el futur de Badalona. El programa presentat per Cristina Pitarque i Carlotta Santos emet, cada quinze dies, dos contes dels concurs els dilluns a les 20'45h. nines russes rcb

- LA MOIXIGANGA un PROGRAMA DE TRES RÀDIOS : programa infantil presentat per Moisés Bruch que s’emet els dimarts a les 20h per Ona Conidenca (107.2 FM i online), i els dimecres a les 20'30h per Ràdio Sant Quirze (89.5 FM i online) i Ràdio Balsareny (107.1 FM). Trobareu jocs de falda, tradicions de Catalunya, bon humor, bones cançons i cada setmana un dels vostres contes del món. la moixiganga

- SANTS FRONTERES de SANTS 3 RÀDIO (103.2 FM i online) : un espai obert, amb la locució d'Anna Antoñico i Caroline Couret, on els veïns del barri de Sants ens fan descobrir el seu racó favorit. Emeten els vostres viatges literàris cada dissabte entre les 19h i les 19'30h. sants 3 radio

- EL CONTE de LA MOIXIGANGA de RÀDIO SANT QUIRZE (89.5 FM i online) : cada dia els contes participants s'emetran a Ràdio Sant Quirze. Els dilluns, dimarts, dijous i divendres a les 21h en l'espai "El conte de La Moixiganga" i els dimecres a partir de les 20'30h dins el programa per joves de totes les edats "La Moixiganga". radio sant quirze
 
- L'HORA DEL PATÍ de RÀDIO L'HOSPITALET (96.3 FM i online) : aquest programa, conduït per Maria Antònia Sánchez, està pensat per a què els més joves de la casa siguin els protagonistes i les escoles de la ciutat coneguin per dins com són els mitjans de comunicació públics. Tots els dissabtes, entre les 13 i 14h, escoltarem un dels vostres contes. l'hora del pati

- EN BREU A: "Digues COM" de COM Ràdio, "Volem pa amb oli" de Ràdio Arenys, El Prat Ràdio, Ràdio Gràcia, Ràdio Tordera, Ràdio Vilassar de Mar, Tot Bisbal Ràdio,... I vosaltres?? Sigueu una ràdio amiga! radio amigues

 


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies