Titular notícies

COMSOC i Contesdelmon.org a SICOM TV

Dimecres 30 Desembre 2009


SICOM TV té la missió de donar a conèixer les activitats de les ONG catalanes i és per aquest motiu que va entrevistar en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, per difondre les tasques de l'organització i el Concurs de Contes del Món enregistrats en mp3. Observa, escolta i llegeix l'entrevista audiovisual que va ser publicada el divendres 25 de desembre del 2009 a la web www.sicomtv.org


SICOM, Solidaritat i Comunicació, és una associació sense ànim de lucre que treballa des de 1995 per descobrir i fer visibles al conjunt de la societat totes les claus que determinaran el futur del planeta. Al mateix temps pretén fomentar el debat democràtic sobre aquestes claus i decidir quines són les millors accions que cal emprendre per a donar-los la resposta adequada.

SICOM divulga informacions sobre els països pobres o en conflicte i sobre les activitats dutes a terme per les organitzacions no governamentals de desenvolupament i les branques de l’administració pública corresponents. És per això que es fan ressò del nostre Concurs i de la feina que en general desenvolupa COMSOC.

Pots veure l'entrevista completa de SICOM TV,
o accedir directament al vídeo sobre COMSOC i al vídeo sobre Contesdelmon.org alllotjats al Youtube.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies