Titular notícies

Els CONTES del MÓN a TELEVISIÓ L'HOSPITALET

Dimarts 22 Desembre 2009


A les 22h del dijous 3 de desembre del 2009 en Damià Caro, membre de
COMSOC - Comunicació Social, va participar en el programa L'imperdible de Televisió L'Hospitalet, conduït per Aurora Antón i Eduard Ferrando, per parlar del Concurs de podcast - Contes del Món. Una iniciativa participativa que pretén posar les noves tecnologies de la comunicació al servei de la cultura popular. Perquè el conte té molt a contar!


L'imperdible es presentat per Eduard Ferrando i Aurora Anton. Cicles musicals, obres de teatre, concerts, exposicions, experiments culturals... Tot això i molt més té cita a L’Hospitalet i ells ens expliquen què, com i quan ha passat. L’imperdible fa, cada dijous a les 22 h, un repàs de tot el que ha donat de si la setmana, amb reportatges, entrevistes i actuacions musicals. A més, a cada programa, al plató de L’imperdible, hi estan convidats dues persones del panorama cultural de L’Hospitalet.

La persona convidada d'aquell dia va ser en Damià Caro, que va explicar la primera edició del concurs Contes del Món impulsada per COMSOC - Comunicació Social.

Aquí tens el vídeo de l'entrevista.
 

Contesdelmon.org a L'imperdible de Televisió L'Hospitalet from contesdelmon on Vimeo.

Més sobre...: ong , internet , contes , concurs , podacast , oralitat , tradicio
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies