2º categoria


  Aquí apareixeran els contes de la segona categoria
  Cliqueu aquí per enviar el vostre conte

Titular notícies

Sa naveta des tudons i es pou de s'Aimador

Dilluns 12 Desembre 2011

Hola! Nosaltres som el grup 1 de 5è d’educació primària de l’escola Cor de Maria de Maó, Menorca. Per presentar-nos al concurs hem treballat amb una rondalla anomenada: La naveta dels tudons i el pou de s’Aimador.  El missatge principal és conèixer sa història fictícia de sa construcció de sa naveta, un dels monuments talaiòtics més importants de Menorca. La nostra experiència ha estat molt positiva.Més, sobre...: naveta , tudons , pou , aimador
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies

 

teaming facebook myspace twitter rss
 
mapa centres educatius
Nom d'usuari:
Contrasenya:
Si no ho estàs, registra’t aquí.
 

diades contes del mon