2º categoria


  Aquí apareixeran els contes de la segona categoria
  Cliqueu aquí per enviar el vostre conte

Titular notícies

Xoroi s'enamora.

Dilluns 12 Desembre 2011

Hola! Nosaltres som el grup 6 de 6è d’educació primària de l’escola Cor de Maria de Maó, Menorca. Per presentar-nos al concurs hem treballat amb una rondalla menorquina anomenada: Sa cova d’en Xoroi. Aquesta ens la va explicar un dels nostres avis i nosaltres l’hem adaptat un poc i hem canviat el títol: Xoroi s’enamora.  La rondalla explica una història d’amor entre una jove menorquina i un home d’origen musulmà, amb un final molt tràgic. La nostra experiència ha estat impressionant, perquè  ens ho hem passat  molt bé fent el dibuix, redactant la llegenda i fent la gravació.  Esperem que vos agradi!Més, sobre...: cova , xoroi
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies

 

teaming facebook myspace twitter rss
 
mapa centres educatius
Nom d'usuari:
Contrasenya:
Si no ho estàs, registra’t aquí.
 

diades contes del mon