2º categoria


  Aquí apareixeran els contes de la segona categoria
  Cliqueu aquí per enviar el vostre conte

Titular notícies

Sa cova d'en Xoroi

Dilluns 12 Desembre 2011

Hola! Nosaltres som el grup 5 de 6è d’educació primària de l’escola Cor de Maria de Maó, Menorca. Per presentar-nos al concurs cercarem i hem treballat amb una rondalla menorquina anomenada: Sa cova d’en Xoroi. La rondalla explica el perquè del nom d’una de les coves més famoses de la nostra illa. La rondalla l’ adaptàrem un poc perquè fos un poc més llarga. La nostra experiència ha estat molt bona i ens hem passat  molt bé.  Esperem que vos agradi la nostra rondalla! Xoroi, Xoroi....Més, sobre...: cova , Xoroi
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies

 

teaming facebook myspace twitter rss
 
mapa centres educatius
Nom d'usuari:
Contrasenya:
Si no ho estàs, registra’t aquí.
 

diades contes del mon