2º categoria


  Aquí apareixeran els contes de la segona categoria
  Cliqueu aquí per enviar el vostre conte

Titular notícies

Sa naveta des Tudons

Dilluns 12 Desembre 2011

Hola! Nosaltres som el grup 4 de 6è d’educació primària de l’escola Cor de Maria de Maó, Menorca. Per presentar-nos al concurs hem treballat amb una rondalla menorquina anomenada: Sa naveta des Tudons. La rondalla explica el perquè falta una pedra a la naveta dels Tudons i ens ensenya que fent les coses malament no s’ aconsegueix el que un vol. La nostra experiència ha estat molt bona i ens hem divertit molt.  Esperem que vos agradi la nostra rondalla!



Més, sobre...: naveta , tudons
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies

 

teaming facebook myspace twitter rss
 
mapa centres educatius
Nom d'usuari:
Contrasenya:
Si no ho estàs, registra’t aquí.
 

diades contes del mon