2º categoria


  Aquí apareixeran els contes de la segona categoria
  Cliqueu aquí per enviar el vostre conte

Titular notícies

Els germans pagesos

Dilluns 12 Desembre 2011

Hola! Nosaltres som el grup 3 de 6è d’educació primària de l’escola Cor de Maria de Maó, Menorca. Per presentar-nos al concurs vam haver de decidir-nos per una rondalla o per crear un conte propi. Finalment ens  decantàrem per escriure un conte anomenat: Els tres pagesos. El missatge és que hem d’ aprendre a estar contents amb el que tenim i no voler més. La nostra experiència ha estat molt bona i ens ho hem passat molt bé!!!Més, sobre...: germans
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies

 

teaming facebook myspace twitter rss
 
mapa centres educatius
Nom d'usuari:
Contrasenya:
Si no ho estàs, registra’t aquí.
 

diades contes del mon