2º categoria


  Aquí apareixeran els contes de la segona categoria
  Cliqueu aquí per enviar el vostre conte

Titular notícies

La ciutat de Parella

Dilluns 12 Desembre 2011

Hola! Nosaltres som el grup 1 de 6è d’educació primària de l’escola Cor de Maria de Maó, Menorca. Per presentar-nos al concurs hem treballat amb una rondalla menorquina anomenada: La ciutat de Parella. El missatge és que devora Ciutadella hi ha una ciutat enfonsada al fons de la mar per culpa de la gelosia que sentia de Ciutadella. El conte ens explica que la gelosia no és gens bona per res. La nostra experiència ha estat molt bona i gràcies al concurs hem après a treballar en grup. També, hem après coses de Menorca que no coneixíem. I ens ho hem passat molt bé! Esperem que vos agradi!



Més, sobre...: Parella
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies

 

teaming facebook myspace twitter rss
 
mapa centres educatius
Nom d'usuari:
Contrasenya:
Si no ho estàs, registra’t aquí.
 

diades contes del mon