2º categoria


  Aquí apareixeran els contes de la segona categoria
  Cliqueu aquí per enviar el vostre conte

Titular notícies

La sopa d'all 2

Dimecres 7 Desembre 2011

Un dia que el rei Jaume va de cacera, es perd acaba molt afamat. Sort que troba una velleta que comparteix amb ell una senzilla sopa d'all. El rei troba que és el plat més deliciós que ha tastat mai i vol que el seu cuiner reial li'n faci. Però no la troba bona com la de la velleta per la raó que quan les va tastar per primera vegada estafa MOLT AFAMAT!Més, sobre...: sopa , all , cuiner , rei , velleta
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies

 

teaming facebook myspace twitter rss
 
mapa centres educatius
Nom d'usuari:
Contrasenya:
Si no ho estàs, registra’t aquí.
 

diades contes del mon