3º categoria


  Aquí apareixeran els contes de la tercera categoria
  Cliqueu aquí per enviar el vostre conte

Titular notícies

L'arbre parlant

Dimecres 7 Desembre 2011

Una noia va sortir a recollir café amb els seus amics,quan la noia va veure un lloc on creixia molt va anar i es va començar a enfonsar, els seus amics van intentar ajudar-la,però no van poder.Al cap d’un temps, on es va enfonsar la noia va començar a crèixer un arbre, un arbre parlant.
Un lleó que passava pel bosc, va començar a escoltar veus, va arribar fins a un arbre i va veure que era ell, l’arbre que parlava, va dir: Fins al dia d'avui mai no m’havia trobat amb una cosa tan rara com un arbre parlant, i es va  quedar inconscient.Més, sobre...: lleó , arbre , llebre
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies

 

teaming facebook myspace twitter rss
 
mapa centres educatius
Nom d'usuari:
Contrasenya:
Si no ho estàs, registra’t aquí.
 

diades contes del mon